Количка

0 артикула

Категории

Избери по

Покритие

Плот

Цвят на плочките

Размер на лирата (мм)

Цвят

  • Хром
  • Сатен
  • Черен
  • Бял
НачалоМарки

AMT

Филтри
AMT

AMT

AMT е марка тигани избрана от асоцияцията на немските готвачи.

АМТ-летите съдове са изработени по скъп технически метод за леене, който дава възможност да се постигне постоянно високо качество, което оправдава и най-големите претенции. Тези съдове намират приложение, както във върховата гастрономия, така и в домакинствата. Отличават се с дебело до 14мм дъно. Само такова дъно поема и акумулира добре топлината от печката. Дори и след дълги години употреба, дъното не може да се изкриви.

Готвенето в летите АМТ-съдове отговаря като вкусови качества на готвенето в дебелостенни глинени и керамични съдове. Тези изключителни качества се дължат на перфектното разпределение на топлината, както е при глинените съдове. Уникалният вкус и бързото приготвяне ще Ви доставят истинско удоволствие.

              

Предимствата, поради които всяко домакинство трябва да има такива съдове, са много: Спестяват енергия и щадят околната среда; Незалепващото покритие позволява пържене с изключително малко мазнина, а също и готвене без мазнина; Могат да се използват върху всички видове печки (газови,електрически и стъклокерамични плотове); Имат удобни, устойчиви до 260° по Целзий дръжки, което дава възможност да се използват и във фурна.

За всички АМТ-съдове могат да се закупят капаци от термоустойчиво стъкло. Редовният контрол от Техническата надзорна служба (TUF) допълнително гарантира непроменен висок стандарт на нашата продукция

Разрез на летите съдове 

                                                       

1.Излята резбова втулка за надеждно и здраво монтиране на дръжките. 

2.Дебело термофорно дъно (8-14мм) за оптимално провеждане, разпределение и акумулиране на топлинната енергия. 

3.Фино шлифовано дъно с перфектна равнинност и гладкост за най-добър контакт с плочата на котлона. 

4.Високотехнологично незалепващо покритие, което позволява пържене и готвене без мазнина. 

5.Допълнително усилен ръб 

6.Голям избор от ергономично оформени дръжки, които издържат на температура до 240 градуса по Целзий.

0

продукти