Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Размер на плочките

Покритие на плочките

Цвят

Оттичане

Захранване с вода

Дължина

Размер на кабината

Форма на кабината

Дебелина на стъклото

Вид на стъклото

Цвят на профила

Дължина на паравана

Приложение

Размер на душ коритото

Форма на душ коритото

Монтаж на мивката

Особености

Обем

Монтаж

Мощност

Дължина на сифона (см)

НачалоМарки

ROCA

Филтри
ROCA

ROCA

ROCA започва своята дейност през 1917 г. като компания, която произвежда чугунени радиатори за отопление в завода си в Гава, близо до Барселона. След тези първи стъпки, фирмата разширява портфолиото си с производството на бойлери. През 1929 г., ROCA навлиза в сектора на продуктите за баня, като започва производството на вани.
Винаги внимателно следяща промените, свързани с културата на водата – основният природен ресурс, с който работи, през 1936 г. компанията ROCA приема предизвикателството да произвежда изделия за баня от санитарен порцелан, а през 1954 г. стартира производството на батерии.
През 90-те години Групата предприе първата стъпка на международната си експанзия, главно чрез създаване на дъщерни дружества и подписване на споразумения с водещи местни марки. Освен в Португалия и Франция, Roca започва да се разраства и в Обединеното кралство, Германия, Италия, Мароко, Аржентина, Бразилия и Китай.
Ключов момент в интернационализацията е 1999 г., с придобиването на швейцарската компания Keramik Holding Laufen, тогава на четвърто място сред световните производители в бранша. Придобиването на Laufen позволява на Групата да укрепи позициите си на стратегически пазари, където марката е имала по-малко присъствие, като Източна Европа, Бразилия и САЩ.
През 2005 г. ROCA обявява амбициозен стратегически план, фокусиран върху сектора за продукти за баня, като през 2006 г. се превръща в световен лидер в сектора.
Днес ROCA присъства на пазарите в повече от 170 държави, има 77 фабрики и над 21000 служители в цял свят.
В наши дни ROCA продължава да бъде 100% испанска компания, ангажирана със създаването на решения за пространството на банята, които я превръщат в световен еталон в тази сфера. Достигането до тези мащаби ни кара да изпитваме гордост, след като в продължение на десетилетия марката ни бе една от най-познатите, най-ценени и най-дълбоко вкоренени в съзнанието на испанското общество.
Следващата стъпка на отдаденост към обществото бе откриването на Roca Barcelona Gallery през 2009 г. - емблематична сграда, която предлага специално изживяване, свързано с марката. Последваха я Галериите на ROCA в Мадрид, Лисабон, Лондон, Шанхай и Пекин.
Пространства, в които можеш да се докоснеш до културата на водата на Roca, до продуктите на компанията и нейните ценности, в които също се провеждат културни събития, изложби, конференции и дебати, свързани с теми като дизайн, архитектура и устойчиво развитие. Тези събития са още едно доказателство за решимостта на Roca да върви напред още много години, ръка за ръка с обществото.

83

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Нови продукти

Най-продавани продукти