Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

REA

Марката REA стартира на Полския пазар през 1993 г.
Оттогава, асортиментът се обогатява постоянно с нови, висококачествени, модерни продукти. REA е специализирана в производството и вноса на стоки в областта на обзавеждането за баня и кухня.
Асортиментът Ви позволява да оборудвате банята с елементи като паравани, душ кабини, душ панели, душове, смесители, линейни сифони, санитарна керамика.

https://lazienka-rea.com.pl/

414
продукти

VIDIMA

Идеал Стандарт - Видима АД
В България „Идеал Стандарт Интернешънъл“ е представена от „Идеал Стандарт - Видима“ АД в гр. Севлиево. Българската компания развива пазарите в Източна Европа с търговските марки Vidima и Ideal Standard. „Идеал Стандарт - Видима“ АД е сред най-големите и важни структури на компанията майка със своите два завода - за производство на санитарна арматура и за производство на санитарна керамика, дистрибуционен център, търговска организация „Клъстер България“ и европейските структури - Център за IT компетенции и Център за финансово обслужване.


Завод за санитарна арматура
Заводът за санитарна арматура на компанията “Идеал Стандарт - Видима” произвежда смесителни батерии за баня и кухня и душови комплекти за баня. В него работят над 1600 работници. Производствените мощности са разположени на 127 000 кв.м., разпределени в две производствени площадки: в гр. Севлиево и в с. Градница. Общият капацитет е 6 млн. изделия годишно, с който предприятието се нарежда сред най-големите производители на смесителни батерии в света. Заводът има 80-годишна история, от която 60-години опит в производството на смесителни батерии. Смесителите на “Идеал Стандарт - Видима” се дистрибутират в Европа, Азия и Африка под различни търговски марки.


Завод за санитарна керамика
Заводът за санитарна керамика на “Идеал Стандарт - Видима” произвежда изделия от санитарен порцелан за банята: мивки, тоалетни чинии, бидета , поддушови корита и др. В него работят над 1400 работници. Изграден е на „зелена поляна” за рекордния срок от единадесет месеца през 1997 г. Производствените мощности се разполагат на 97 000 кв. м. Заводът за санитарна керамика е най-големият и най-модерният в компанията “Идеал Стандарт Интернешънъл”. С годишен капацитет от 3 млн. броя изделия предприятието се нарежда сред най-големите в Европа. Продуктите се дистрибутират в Европа под различни търговски марки.

214
продукти

BALNEO

Марката BALNEO започва работа на Полския пазар през 2011 г.
Оттогава, асортиментът се обогатява постоянно с нови, висококачествени, модерни продукти. BALNEO се специализира в производството и вноса на висококачествени линейни сифони за баня.
Асортиментът включва голямо разнообразие от модели, цветовеи размери лентови подови сифони.

28
продукти

IDEAL STANDARD

Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради.
Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари.
Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки  Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

https://www.idealstandard.bg/bg/nachalo.html

362
продукти

FAYANS

Марката FAYANS се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group - световния лидер в производството на продукти за банята. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 21 100 души. Тя има 76 производствени предприятия и оперира в повече от 170 страни на 5 континента.
Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабриката в гр. Каспичан, където има свой екип, производствена и складова база. Компанията прави значителни инвестиции в производството, внедряването на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството и околната среда.
Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г. – една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан.
От 2005 г. фабриката на Рока България в гр. Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2000, а от 2009 г. притежава и сертификат ISO 14001:2004 за въведената система за управление на околната среда.
Освен FAYANS, Рока България АД предлага на българския пазар също и марките Roca и Laufen.

http://fayans.bg/

150
продукти

ROCA

ROCA започва своята дейност през 1917 г. като компания, която произвежда чугунени радиатори за отопление в завода си в Гава, близо до Барселона. След тези първи стъпки, фирмата разширява портфолиото си с производството на бойлери. През 1929 г., ROCA навлиза в сектора на продуктите за баня, като започва производството на вани.
Винаги внимателно следяща промените, свързани с културата на водата – основният природен ресурс, с който работи, през 1936 г. компанията ROCA приема предизвикателството да произвежда изделия за баня от санитарен порцелан, а през 1954 г. стартира производството на батерии.
През 90-те години Групата предприе първата стъпка на международната си експанзия, главно чрез създаване на дъщерни дружества и подписване на споразумения с водещи местни марки. Освен в Португалия и Франция, Roca започва да се разраства и в Обединеното кралство, Германия, Италия, Мароко, Аржентина, Бразилия и Китай.
Ключов момент в интернационализацията е 1999 г., с придобиването на швейцарската компания Keramik Holding Laufen, тогава на четвърто място сред световните производители в бранша. Придобиването на Laufen позволява на Групата да укрепи позициите си на стратегически пазари, където марката е имала по-малко присъствие, като Източна Европа, Бразилия и САЩ.
През 2005 г. ROCA обявява амбициозен стратегически план, фокусиран върху сектора за продукти за баня, като през 2006 г. се превръща в световен лидер в сектора.
Днес ROCA присъства на пазарите в повече от 170 държави, има 77 фабрики и над 21000 служители в цял свят.
В наши дни ROCA продължава да бъде 100% испанска компания, ангажирана със създаването на решения за пространството на банята, които я превръщат в световен еталон в тази сфера. Достигането до тези мащаби ни кара да изпитваме гордост, след като в продължение на десетилетия марката ни бе една от най-познатите, най-ценени и най-дълбоко вкоренени в съзнанието на испанското общество.
Следващата стъпка на отдаденост към обществото бе откриването на Roca Barcelona Gallery през 2009 г. - емблематична сграда, която предлага специално изживяване, свързано с марката. Последваха я Галериите на ROCA в Мадрид, Лисабон, Лондон, Шанхай и Пекин.
Пространства, в които можеш да се докоснеш до културата на водата на Roca, до продуктите на компанията и нейните ценности, в които също се провеждат културни събития, изложби, конференции и дебати, свързани с теми като дизайн, архитектура и устойчиво развитие. Тези събития са още едно доказателство за решимостта на Roca да върви напред още много години, ръка за ръка с обществото.

http://www.roca.bg/

83
продукти

GROHE

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Повече от 6000 души работят за компанията, 2400 от които в Германия. От 2014 г., GROHE е част от корпорацията LIXIL Group. Основните ценности, отъждествяващи марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.
Само през последните 10 години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 дизайнерски и иновационни награди, както и поставянето на марката в клации като „Germany’s most sustainable large brands“, което потвърждава успеха на марката. GROHE е първата компания, в този сектор, която спечели приза от правителството на Германия - Компанията с най-добрата грижа за околната среда в Германия. Списание Fortune постави GROHE в престижната класация Топ 50 компании, които „Ще променят Света“.
Родена при сливането на пет от най-успешните японски компании за строителни материали и оборудване за дома, LIXIL се оповава на дългото си японско наследство, за да създаде водещи технологии и иновативни висококачествени продукти на световно ниво. Компанията е събрала някои от най-надеждните имена в своята индустрия от цял свят и вече е дом на марки като American Standard и GROHE. Днес компанията има повече от 70 000 служители в над 150 страни по света.

https://www.grohe.bg/bg_bg/

38
продукти

FALA

FALA предлага богат избор смесители, душ панели и аксесоари за баня.
Модерен дизайн и внимание към детайла правят баните във вашия дом място на мир и хармония.
Предлагайки марката FALA, ние отговаряме на вашите очаквания в тази област.
Продуктовата гама включва смесители, кранове, дръжки за душ, везни за баня, тоалетни седалки и широка гама от аксесоари за баня с модерен дизайн.

https://yato.com/produkty/fala/?lang=en

70
продукти

КАПИТАН ИВАН ЕООД

Аксесоарите KAPITAN се предлагат в 4 цветови решения:
 • полиран хром
 • хром сатен
 • черно (прахово боядисване)
 • бяло (прахово боядисване)
Поръчките за бяло, черно и сатен се изпълняват до 7 работни дни!
Аксесоарите KAPITAN са произведени от неръждаема стомана inox марка 304, като здравината, антикорозионните и антибактериални качества на материала го правят незаменим в агресивна среда: обществени бани и тоалетни, детски, медицински заведения, ресторанти и хотели.
При контакт с кислорода от въздуха, хромът в неръждаемата стомана образува невидим оксиден слой, който предпазва стоманата от ръждясване. Ако той се наруши, бързо се възстановява. Никелът позволява полирането и до огледален блясък и и придава здравина.
Аксесоарите KAPITAN са окомплектовани с всички необходими крепежни елементи: дюбели и винтове от неръждаема стомана, а патентованата основа на аксесоарите позволява и класически монтаж.
Можете да си монтирате аксесоарите за баня сами – чисто трайно с високоякостната акрилна лента 3M VHB 4950 – без нужда от специални инструменти, без да пробивате скъпите плочки в новата си баня и без да викате майстори в къщата си.
Ако решите да смените позицията на монтиран с 3M VHB лента аксесоар, той се демонтира лесно, като лентата просто се изрязва с нож. След това остатъка от лентата се почиства без да оставя никакви следи по плочките.

http://kapitan.bg/

172
продукти

FERRO

FERRO е специализиран производител на смесители за баня и кухня. Притежава сертификат ISO 9001. Продуктите и дейността на фирмата са отличени с множество престижни награди.
Във фирмата се осъществяват следните етапи на работа: проектиране, разработка на технологичните производствени процеси, внедряване, производство, монтаж, контрол на качеството на продуктите в областта на санитарната и отоплителна техника.
Заводът произвежда всички видове смесители, както и душ комплекти и аксесоари за баня.
Фирмата работи съгласно международните стандарти. Входящият и междинен контрол, изпитанията и пробите на нашите продукти се провеждат изключително щателно. Цялата продукция е подложена на тестване, което се извършва с помощта на специално конструирани машини с компютърно подпомагане, разработени за проверка на устойчивостта на корпусите и непропускливостта на продуктите.

http://www.ferrocompany.com/

171
продукти

INTER CERAMIC

Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня.
Артикулите са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места.
Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни.

http://www.interceramicbg.com/

продукти

NOVARA

NOVARA е официален представител на унгарската фирма BERGSEE Kft и италианските фирми Ritmonio, Idral, Daniel и Remer.
Фирмата предлага богата гама от смесители за вграждане, душ системи, смесители за баня, кухненски смесители, аксесоари за баня, душ кабини и резервни части.
Всички смесителни батерии са с висококачествени керамични затварящи механизми, съобразени с европейските стандарти и притежаващи Сертификат за качество „EMI-TUV“.

http://www.novara-plus.com/

246
продукти

TEKA

Компанията TEKA е създадена през 1924 г. в Германия.
Бизнес интересите на компанията обхващат от битово и професионално оборудване за кухня и баня до бирени кегове и контейнери за съхранение.
Компанията има 23 фабрики в 33 държави, като 17 от тях са в Европа. Разнообразната гама продукти включва кухненски мивки (от неръждаема стомана, гранит или синтетични материали), кухненски уреди, смесители за кухня, смесители и душ системи за баня.

https://www.teka.com/bg-bg/

108
продукти

KAI Group

С годишен капацитет от над 28 млн. кв. метра подови, стенни керамични плочки и гранитогрес, KAI Group е сред най-големите производители на керамични плочки, глазиран и неглазиран гранитогрес както в България, така и на Балканския полуостров.
Под шапката на KAI Group влизат два завода за производство на керамични изделия и декоративни елементи – Завод "Хан Аспарух" в град Исперих, създаден през 1970 г. и завод "Хан Омуртаг", намиращ се в град Шумен. "Хан Аспарух" придобива "Хан Омуртаг" през 2004 г. и започва изпълнението на амбициозен проект за модернизация и разширяване на двете фабрики. Серия от инвестиционни проекти и иновационни програми водят до значително увеличение на производствения капацитет и 24-часов цикъл на производство, достигайки до инсталиран капацитет от около 28 милиона кв.м годишно. В резултат на това, KAI Group се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа.
През 12 Май 2015 г. KAI Group стана официален член на семейството на Mohawk Industries. В световен мащаб, Mohawk е производител номер едно на плочки, с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико , Китай и т.н. Американската компанията притежава също и международния италиански бранд  Marazzi.
Продуктовото портфолио на КАI GROUP обхваща широка гама от керамични плочки, глазирани и неглазирани гранитогрес и декоративни елементи в различни размери и разнообразен дизайн. За да отговори на очакванията на клиентите за качество и модерен стил и достигне до всеки дом, KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия.
В резултат на тази колаборация, продуктите на КАI Group са в съответствие с най-новите тенденции в интериорния дизайн по отношение на размери, цветове, повърхности, материали и технология.  Гамата обхваща еднократно изпечени стенни плочки с размери 15x15, 20x20, 20x25, 20x30, 25x33 и 25x40; 20x50; 25x50 33x50; подови плочки с размери 33.3x33.3, 34x34, 30x30, глазирани неглазирани, или произведени чрез суха апликация гранитогресни плочки с размери 16.5x33.3, 33.3x33.3, 40x40, 45x45, 46х46, 50x50, 10x60,15x60,30x60.
Внедрявайки водещи технологии като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина и ветроза, полиране и калибриране, KAI Group създава продукти, които придават на всеки дом отличителен характер и индивидуален стил.
KAI Group изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Керамика) и Солун, Гърция (KAI Гърция). КАI Group поддържа отлични бизнес отношения с почти всички страни в Европейския съюз. Продуктите са добре познати в Англия, Франция, Германия, Италия, Бенелюкс, Скандинавия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Хърватия.
Основното задължение на ръководството на заводите е да следи световните тенденции в технологиите и да инвестира в модерно оборудване. Избраните машини и съоръжения за производство следват най-високите постижения в областта на технологиите, представени от италианската компания SACMI Imola SC, която заедно с други две водещи компании – Gruppo TecnoFerrari и Grupрo System, са основни доставчици на технологично оборудване. Тези три компании се считат за безспорни световните лидери с машините и оборудването, които произвеждат за керамичната промишленост.
Най-новото поколение цифрови машини за нанасяне на покрития и декориране позволява разработването на уникални продукти, които съответстват на най-високите изисквания за качество и дизайн и успешно имитират естествени материали, като камък и дърво.
С цел да запази своята конкурентна позиция на международния пазар, KAI Group прилага строг контрол и управление на качеството на всеки етап от производствения процес, селекцията на ресурси, и на процеса на оценка на крайния продукт. В резултат на международния обхват на дистрибуция и разпространение на продуктите. Групата често е обект на инспекции от клиенти - в резултат, контролът на качеството, контролът върху социалната, екологичната и етична политика на компанията, остават от изключително значение.
Хан Аспарух АД и Хан Омуртаг АД са български производители на стенна и подова керамика, които са сертифицирани по ISO-9001 и процеса на производство отговаря на високите изисквания на европейския стандарт EN 14 411.

https://www.kai.bg/

3
продукти

АКВА ФОРМ

АКВА ФОРМ ЕООД с търговска марка АКВА ТЕРА е български производител и безспорен символ на качество и стил в производството на аксесоари за баня, като използва най-добрите материали, съчетани с функционалност и модерен дизайн.
Компанията произвежда аксесоари за баня от масивен месинг с хром никелово покритие и инокс, осигурявайки им максимално здраво и устойчиво покритие. Гаранцията на аксесоарите срещу въздействието на околната среда е 12 години.
При ежедневна експлоатация и грижа покритието и блясъкът на аксесоара се запазват непроменени.
Комплектовани са с монтажна планка и винтове от инокс.

http://aquaformbg.com/

170
продукти

KOLO

KOLO е полска компания с история на повече от 50 години. За това време фирмата се превръща във водеща фабрика за обзавеждане за баня в Полша. През 1993 г. KOLO става част от Sanitec, а от 2015 г. KOLO и Sanitec са част от Geberit Group (Швейцария).

Водещи приоритети на KOLO са опазване на околната среда и създаването на високо хигиенни, икономични продукти за oбзавеждане на бани и тоалетни помещения. 

Едно от най-големите постижения и новаторство на KOLO е създаването и патентоването на високо стандартната технологията Rimfree®. Това са тоалетни с липсващ ръб, с най-лесно поддържащата се хигиена и с изключително икономично захранване на казанчето (работи на 2 и 4 литра).

Освен иновационност, хигиенност и икономичност, KOLO се стреми да създава изключителен дизайн. Тук това не означава просто красив външен вид, но и функционалност, рационалност и лесен технически монтаж. Главният дизайнер на KOLO - Janusz Kaniewski е определен от списание Forbes за водещ иноватор в Полша.

https://www.kolo.bg/

16
продукти

VIEGA

VIEGA е семейна компания основана през 1899 г. в Германия. В България Viega е популярна и предпочитана марка в областта на ВиК. Сифони, структури за вграждане и отводнителни системи с традиция и традиционното немско качество във всеки детайл. 
Структурите за вграждане Viega се отличават от всички останали на пазара със своята иновативност и множество екстри и гъвкави решения, проектирани така че не само да отговорят на всичките ви очаквания, но и да ги надхвърлят. Най-новите продукти от серията Viega Prevista Dry имат всички модерни технологии и са замислени така че да се монтират само от един човек с помощта на три прости инструмента, които има във всеки дом. 
Дизайнът на бутоните Visign for Style, Visign for More и Visign for Life е ултимативен в своята сфера - супер изчистен, без излишни детайли, функция и стил са вплетени в едно, така че да чувствате удоволствие и лекота в ежеднвието си. Те се предлагат както в стандартни цветове, така и в луксозни дизайнерски изпълнения. Към тях можете да добавят различни екстри и функции, в т.ч. безконтакна активация, fresh-функция или "безшевен" преход между плочките и бутона. 
Продуктите на Viega са ненадминати по своята здравина и устойчивост, те се произвеждат с мисъл за бъдещето, здрави, надеждни, проектирани да издържат десетки години работа без това да се отрази на качеството им.

https://www.viega.com/en/homepage.html

10
продукти

ММоторс АД

ММоторс АД е производител на вентилатори. Произвежда 18 серии вентилатори за баня, високотемпературни вентилатори за вграждане в отоплителни инсталации, компактни вентилационни системи ЕКО-СВЕЖЕСТ, канални и центробежни вентилатори, осеви вентилатари за стенен монтаж, вентилатори за охлаждане на техника и ел.табла, прозоречни вентилатори, вентилационни решетки.
Във всички вентилатори от серията ММ са вградени безшумни електродвигатели с търкалящи, двойнокапсуловани лагери, които гарантират 30 000 часа безпроблемна работа. Корпусът, перката и клапата са изработени от висококачествена пластмаса.
Притежаваната степен на защита IPX4 позволява на аспиратора да работи при висока влажност и в агресивни среди.

 

https://mmotors.eu/

48
продукти

E.C.A.

E.C.A. е водеща търговска марка за продукти за баня от Турция.
 
Компанията произвежда широка гама смесители за баня, и кухня, душ системи и аксесоари за душ.
 
Изделията се отличават с високо качество и конкурентни цени.

http://www.eca.com.tr/

54
продукти

SEREL

SEREL е водеща търговска марка за продукти за баня от Турция.
 
Компанията произвежда широка гама продукти от санитарен порцелан - мивки, моноблокове, тоалетни чинии.
 
Изделията се отличават с високо качество и конкурентни цени.

http://www.eca.com.tr/

18
продукти

NOFER

NOFER е испанска компания, създадена в Барселона.
Компанията произвежда висококачествени продукти за обзавеждане на обществени сгради - дозатори за течен сапун, сешоари, аксесоари, както и оборудване за инвалиди и хора със специални нужди.
Продуктите на NOFER са предназначени за хотели, болници, летища, стадиони и спортни зали, търговски центрове и др.
34
продукти

ECE

ECE е водеща търговска марка за продукти за баня от Турция.
 
Компанията произвежда широка гама продукти от санитарен порцелан - мивки, моноблокове, тоалетни чинии.
 
Изделията се отличават с високо качество и конкурентни цени.

http://en.ece.com.tr/

8
продукти

BLOMUS

Историята на Blomus е колкото кратка, толкова и дълга. Произходът на дружеството датира от 1921 г. Това е годината, в която Карл Шефер-Клуте основава компания, наречена SKS Sundern. През 1961 г. стартира SKS-Design - компания, която по това време се фокусира върху подаръци от мед и месинг. Между 60-те и 80-те години SKS-Design разработва много различни декоративни и практични метални изделия. През 1989 г. SKS е разделена на SKS-Metaplast и SKS-Design.

Погледът и презентацията на продуктите са тясно свързани със съвременния начин на живот, а неръждаемата стомана се превърна в най-значимият и важен материал, отразяващ тези съвременни стремежи. До 2009 г. обещанието за иновативна марка е ясно установено и върви триумфално напред, тъй като SKS-Design се превръща в Blomus GmbH. В ранните години на новото хилядолетие продуктовото портфолио на компанията е преструктурирано, за да се съсредоточи върху ключовите области на дома, градината, отпочиването (спа) и вкуса. От там нататък продуктите възприемат уникален, елегантен и минималистичен дизайн.

Възстановяването на Blomus през 2010 г. поставя началото на успешно дизайнерско бъдеще и многобройни дизайнерски награди, които компанията е придобила в рамките на кратък период от време. Те са надеждни доказателства, че подходът на Blomus към дизайна им осигурява много обещаващо и устойчиво бъдеще.

                  
Истински материал
Истинската неръждаема стомана е източник на вдъхновение и очарование за почти всички продукти на BLOMUS. Истинският характер на този висококачествен метал често служи като основа за идея на нов продукт, а по-късно той ще придаде на продукта автентичния му характер, който Вие можете да усетите по солидното тегло и невероятно чистата повърхност. Ограниченият формален език на продуктите BLOMUS е в съответствие с концепцията за чистота и се фокусира върху същественото. Те са неустоимо ясни и прости в тяхната функционалност – всеки отделен предмет представлява истинско обогатяване на нашето ежедневие. Това е истинският живот от BLOMUS.

 

 • Истински дизайн
  Къде в тези дни може все още да се намери нещо наистина уникално? В един свят, който все повече се подчинява на нормите, необичайното става по-ценно. Стремежът за уникалност е голям. Марката BLOMUS задоволява това желание. Тя представя изключителното сред обикновеното; лицето, което се откроява от тълпата. В стремежа си към забележителност, дизайнерите на BLOMUS са установили един неизчерпаем източник на вдъхновение: естествения свят. Елементарни форми, солидни материали, автентичен блясък – тези ценности могат да бъдат открити в продуктите BLOMUS по много очарователни начини.


   
 • Истинско качество
  Продуктите на BLOMUS просто са различни – изящни вместо изкуствени; съвременни вместо модерни; изключителни вместо взаимозаменяеми. Техният висок клас е гарантиран от страстното придържане към качеството на управление. И накрая, но не на последно място, продуктите BLOMUS са атрактивни, защото заслужават стойността на цената си.


   
 • Истинска страст
  Дизайнът на продуктите BLOMUS е синоним на чисти линии, характерен чар, превъзходна функционалност. Дизайнът на продуктите BLOMUS просто излъчва характер. Нищо чудно. Защото има силни личности, които стоят зад компанията: екипът на BLOMUS включва не по-малко от тринадесет вдъхновени дизайнера. Всеки от тях има свой собствен почерк, като в същото време съчетава всички качества, които се очаква да откриете в продуктите на BLOMUS.

          

https://www.blomus.com/en

240
продукти

CASADA

В модерното общество е почти невъзможно да се избегнат стресът и напрежението, за които допринасят трескавото ежедневие и околната среда.
Един от най-достъпните начини за възстановяване от умора, подобряване на кръвообръщението и стимулиране на нервната система, е масажът.
Той способства за подобряване функционирането на всички органи и респективно влияе позитивно върху цялостното здравословното състояние.
Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия.

Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят.

Компанията е създадена през 2000 г. и днес тя е един от най- разпознаваемите брандове на Европейския пазар. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др. Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada

Философията на Casada се основава на идеята да произвежда и предлага на своите клиенти висококачествени продукти, които да са разпознаваеми със своята функционалност, впечатляващ дизайн, ергономичност и не на последно място опростено управление и поддръжка. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро. Висококачествени материали, време, голямо умение и преди всичко безпощадна, горяща страст формират техните основи. Вашето удовлетворение е основната цел на немската компания. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните.

https://www.casada.com/?lang=en

11
продукти

GEFU

GEFU е марка, станала известна чрез класическите си продукти като „Flotte Lotte” и „Fleissiges Lieschen”. За над 75 години, GEFU се е превърнала в един от най-добрите специалисти за висококачествено кухненско оборудване.

Създаването на продукти, които перфектно съчетават дизайн с практичност, винаги е било цел на GEFU още от създаването й през 1943 г.

Постоянен стил, който е приспособен да задоволи нуждите на клиентите, но в същото време е и оформен с традиция и съвременност, качество и разбиране, се счита за една от силите на марката GEFU. В същото време, компанията има и големи очаквания от себе си: всички продукти трябва да са практически използваеми, да омайват с уникален дизайн, който е съвършен по форма, и да бъдат здрави, хигиенични и дълготрайни.

В областта на готвенето, храненето, печенето, както и аксесоарите за тях, нашето кухненско оборудване има отлична репутация сред известни професионални главни готвачи. Много готвачи, са убедени във високото качество на нашето кухненско оборудване.

Като модерно осъзната марка, GEFU не само улеснява готвенето, но и създава перфектна среда за това. Продуктовата гама на GEFU предлага решения както за приготвянето на храната, така и за нейното добро сервиране. Бързи ястия, комунално готвене с приятели или необичайни рецепти – всички те са индикатори за оживен пазар.

Концепциите са развити и реализирани в сътрудничество с прочутите дизайнери Денис Бекер и Кристоф Вийле, Марина Шрафл и Фрайд Ълбер. Дизайнерите гарантират, че кухненското оборудване е перфектно изработено и ще изглежда добре в кухнята Ви.

Висококачествни материали, прецизна изработка и нюх към креативни решения са предпоставки за перфектни резултати.

Въпреки дизайнерския почерк, GEFU винаги успява да предложи отлично кухненско оборудване на приемлива за клиентите цена. А това означава, че никой не трябва да пропуска възможността да притежава качество и дизайн в кухнята си! В допълнение към общоприетите стандарти за качество, GEFU също има свои високи стандарти за качеството.

GEFU гарантира, че продуктите не само впечатляват с външния си вид, но и с тяхната практичност и лесна употреба. Всеки един продукт се отличава с висококачествена изработка. Качеството на продуктите се проверява с времето, но и с редовни тестове, и се доразвива, ако е необходимо.

Днес продуктите на GEFU се продават успешно в 55 страни по света.

https://www.gefu.com/index.php?id=3&L=1

390
продукти

JAMIE OLIVER

Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.

Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех, както в телевизията, така и на книгата си - с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата.
DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 г., когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour ShakerTM.

От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света.

През 2009 година партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household.

Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 г., а през 2016 г. се появява сладкарската серия на Jamie Oliver, която се радва на невероятен успех.

Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

Подкрепен от много рекламни материали и прекрасен уеб сайт (www.jamieoliver.com), вярваме че тази серия кухненски аксесоари ще позволи на марката Jamie Oliver да се разраства още повече.

 

 

16
продукти

KYOCERA

Остриетата на ножовете и приборите, които предлага KYOCERA FINECERAMICS Gmbh са произведени от специално създаден керамичен материал съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове изработени от стомана, те имат революционни характеристики - по-твърди са от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Освен това те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката им повърхност ги прави по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

        

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият използвайки миялни машини.

Разбира се за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, също има някои изисквания и препоръки на производителя, които ползвателите следва да спазват.

Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процеса на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.


             

https://www.youtube.com/watch?v=cxrR6EYZn9g

https://www.youtube.com/watch?v=P5QgygaKF-Q

https://europe.kyocera.com/index/products/kitchen_products.html

50
продукти

PHILIPPI

Когато Ян Филипи основава PHILIPPI Gmbh през 1992 г., той вече има зад гърба си огромен опит и впечатления, придобити в резултат на дългогодишните си пътешествия из целия свят.

Със завръщането си в Германия и стартирането на своя бизнес в Хамбург, той се впуска в реализацията на идеите си за създаване на артикули с уникален дизайн и изработени по много по-прост, по-изчистен и най-вече по-модерен начин.

Едновременно с това обаче, Ян Филипи се придържа и отстоява своето кредо, според което освен перфектен дизайн и изработка, всеки артикул трябва да бъде практичен и използваем.

Днес продуктите на PHILIPPI  (от малки подаръчни артикули и прибори до огромни осветителни тела, устойчиви на бури) могат да бъдат намерени не само в Европа и в страни като Япония, САЩ, Южна Африка, Дубай и Русия, а и на места като Музеят по модерно изкуство в Ню Йорк или Такашимая – Лондон.
Успехът на компанията се дължи не само на изключителния бизнес нюх на нейния основател, а и на факта, че PHILIPPI работи с дизайнери от цял свят.

Сред тях са прочутите в този бранш дизайнери като Андреас Оствалд – професор във Висшето училище по изкуствата в Бремен, Ян Кристиан Делфс, Петер Крьол, Натали Рутард, Кристиан фон Ахн, Лутс Гатман и др.

https://www.philippi.com/en/

78
продукти

SILAMPOS

Марката Silampos е създадена през 1951 г., като започва своето производство с алуминиеви кухненски съдове. През 60-те години, е произведена първата тенджера под налягане в Португалия, което донася на Silampos повсеместна слава и признание.

В началото на 70-те години, Silampos става специалист в производството на съдове от неръждаема стомана, и от тогава развива настоящата си продуктова линия. През 1978 г. семейство Кампос (Campos) застава начело на Silampos и това довежда до реструктуриране на компанията и придобиване на оборудване, с което се подобрява трилогията – капацитет, продуктивност и качество, които са необходими на марката, за да засили позицията си на местния пазар и да нахлуе на външните пазари.

Това позволява на Silampos да стане най-популярната португалска марка за производство на метални кухненски съдове за домашни нужди.

През 2000 г., е създадена Silampos Group, заедно с британските компании Horwood Homewares и Kaufmann, чийто среден оборот е приблизително 50 милиона Евро. До края на 2001 г., Silampos се превръща в дружество с ограничена отговорност (ООД) с акционерен капитал от 400 милиона Евро, изцяло собственост на семейство Кампос, които създават компанията. През 2004 г., Silampos пробива и на пазара на хотелиерството и ресторантьорството със специална персонализирана колекция кухненски съдове от неръждаема стомана.

https://www.youtube.com/watch?v=HsgrdyW6h8A

http://www.silampos.pt/

6
продукти

SKK

SKK е един от водещите производители в цял ​​свят на съдове за готвене от ръчно лят алуминий. Традициите на старите занаятчии все още се използват, редица процеси все още се извършват на ръка, но са съчетани с модерни и високо технологични познания.

През цялата ни история, SKK преследва само една цел: да предлага съдове за готвене от най-високо качество.   

Компанията прави най-доброто от съвременните технологии, за да разработи продукти, които са съизмерими със съвременния начин на живот. 

Впечатляваща продуктова гама, която обхваща всяка съвременна кухня.

В глобалния пазар SKK е известна като premium марка и хората са убедени във висококачествените продукти, изработени на ръка в Германия. 

Продуктите на SKK са гарант на възможно най-високите стандарти за качество, като предлага увереност и удовлетворение, както на потребителите, така и на партньорите, които продават SKK съдове за готвене.

Около 80 на сто от производството на SKK се продава в пазари извън географските граници на Германия. Към днешна дата съдовете на SKK се предлагат успешно в 21 страни по света, сред които Австралия, Белгия, Унгария, Литва, Малта и др. 

В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави (без разтворими и тежки метали) сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната.

http://www.skk-guss.de/en/products/

36
продукти

ZYLISS

 Швейцария, през 1948 г. основателят Карл Зисет създава първият продукт на Zyliss, а именно преса за чесън – продукт, който оттогава се радва на забележителен успех в целия свят.
Днес  Zyliss се гордее с привлекателно и отличително портфолио от добре замислени и внимателно проектирани кухненски аксесоари,
като голяма част от продуктите са спечелили престижната награда Red Dot Award.
Вдъхновение за нови продукти се черпи не само от разбиране на това, което нашите клиенти искат, но и от предвиждане на промените в тенденциите на начина на живот.
Днес, чрез ангажираност за развитието на находчиви, надеждни и трайни продукти, Zyliss не само произвежда продукти, които са изключително функционални, но и не спира да радва всички, които ги използват.
Zyliss осигурява добре замислени и функционални, висококачествени продукти за приготвяне на храна дори и за претенциозните потребители, които имат страст към храната.
Марката е изградена върху здрави основи на швейцарско наследство; добре проектирани, надеждни и най-важното прецизни.
Всички продукти от гамата на Zyliss са стилни, ергономични и иновативни, с единствената цел да направят приготвянето на храната лесно и забавно за всички.

https://www.zyliss.co.uk/

111
продукти

Баня М

"Баня М" ЕООД гр. Плевен е производител на водоустойчиви мебели за баня от 2008 г. Оттогава насам фирмата се стреми да предлага все по-добри продукти на своите клиенти.
М Мебел е търговска марка на "БАНЯ М" ЕООД. Основната дейност на фирмата е изработка на водоустойчиви мебели за баня от PVC. М Мебел е производител на мебели за баня, което е различно от шкафчета за баня. Основното цел е до клиента да достигат изделия, които не създават проблеми с времето.
При производството на мебели не се прави компромис нито с дебелината на материала, нито с боята.  Използва се обков, който няма да ръждяса или да се обели. Използват се огледала с дебелина 4 мм на европейски производител. Електро-инсталацията е скрита, с цел безопасност. Използват се панти от неръждаема стомана, за да не ръждясват
69
продукти

VIN BOUQUET

Vin Bouquet е млада и динамична компания, основана през 2008 г. от двама млади, но опитни предприемачи в Испания. Тяхната цел е да внесат иновация в консервативния пазар на аксесоари за вино.

Първият им продукт - електрическият тирбушон, привлякъл вниманието на хиляди очакващи потребители, търсещи иновации и малко свеж въздух на пазара.

През 2010 г., компанията печели награда за дизайн и иновация от престижната асоциация Madrid Fusion.

Днес, компанията предлага около 300 продукта, свързани в консумацията на вино, бира, коктейл, сайдер и др, както и кухненски аксесоари и принадлежности. Някои от продуктите носят патенти - национални и международни.

http://www.vinbouquet.es/

636
продукти

ISVEA

Isvea е италиански производител на санитарен керамика.
Isvea е основана през 1962 г. в околностите на Еусанио Дел Сангро на около 200 км от Рим. Започва производството си като керамична компания, днес е лидер в областта на керамиката и продължава дейността си като типичен италиански производител. Като марка, особено разпространена в Южна Италия, тя е намерила място сред първите 10 производители на пазара.
Isvea, чрез своята широка продуктова гама от мебели за баня, която е иновативна, функционална, стилна и интегрираща се с общите линии на дома, отговаря напълно на изискванията към жилищните пространства.
23
продукти

TOMORROW`S KITCHEN

Въпреки факта, че марката Tomorrow's Kitchen е създадена през 2016 г., асортименът ѝ съдържа продукти, печелили награди, които са по-стари от самия бранд. Един от тези продукти е емблематичната резачка за ананаси, изобретена през 1992 г. Въпреки че идеята е на 26 години, тя продължава да се развива. Невероятна история за една идея, превърната в световен бестселър, използван в милиони домакинства.
Tomorrow's Kitchen се фокусира върху създаването на иновативни кухненски аксесоари и аксесоари за маса, които освен за приготвяне на храната, допринасят също и потребителите ѝ да се наслаждават на трапезата. Думата "Утре" има двойно значение. Тя изразява иновативния характер на продуктите, както и социалните ценности на компанията, в които се отдава висока стойност на тяхната бъдеща отговорност към обществото.
Производството се осъществява предимно в Холандия или в рамките на европейските граници, което осигурява на клиентите на Tomorrow's Kitchen висококачествени функционални продукти.

http://tomorrows.kitchen/

16
продукти

UMBRA

Основана през 1979 г. в Торонто, Канада, UMBRA е дизайнерска компания, призната за създаването и предлагането на интелигентни и висококачествени аксесоари за дома на клиенти от цял свят.
Оригиналността е дълбоко вкоренена в основата на компанията. UMBRA започва, когато графичният дизайнер и съосновател Пол Роуън се нуждаел от щори за прозорците в апартамента си. Тъй като не можел да намери такъв, който да пасва на вкуса му и ценовата граница, той създал свой дизайн. След това Пол се събрал с приятел от детството - Лес Манделбаум, и започвайки заедно да пресъздават ежедневните неща със съвременен дизайн, се родил брандът UMBRA.
Заедно с международния си екип от дизайнери, компанията създава и цени продуктите си, които са оригинални, модерни, непринудени, функционални и достъпни. Днес UMBRA се продава в над 120 страни.

http://www.umbra.com/about

317
продукти

INNOLIVING s.p.a

Innoliving е иновативен бранд, способен да обединява лесни концепции с оригинални решения. Благодарение на дългогодишния си опит в областта на здравето, релакса, красотата и технологиите, той се развива бързо и винаги дава най- висока надеждност и качество.

Продуктите са малки и технологични, с очарователни форми, които могат да задоволят нуждите на клиентите за здраве, красота и релакс.

Innoliving предлага елетрически уреди за ежедневна употреба, подходящи за грижа за здравето на цялото семейство (HEALTH), разкрасяване (BEAUTY), грижа за себе си (RELAX) и децата (BABY), както и малки домакински уреди (HOME) и линия от продукти против насекоми (ZBYE).

https://www.innoliving.it/

64
продукти

GRESTEJO

Съвременният клинкер се получава изпичане, при високи температури, на полуфабрикати, добити от определен вид глина. Тя се екструзира, след което се изпича във пещ под висока температура.
Поради съвременния процес за производство, крайният продукт е с дребнопореста, еднородна структура и притежава влагопогръщане в минимални дози от 2 до 5%, също така притежава и устойчивост на високи температури и изключителна здравина. В целият процес за производство на клинкер са използвани единствено натурални компоненти - глина, оцветители и вода. В зависимост от това, каква структура или ефекти трябва да бъдат постигнати, по повърхността на заготовките се нанася пясък или въглища. След което тази заготовка се изсушава и обгаря при температура над 1200 градуса, след което се получават тухли, плочи, стъпала или керемиди.
Топлина която е остатъчна от този процес се използва за процеса изсушаване. Истинските изделия от клинкер се разпознават по характерния чист звук при почукване върху тях.
1
продукти

YURTBAY SERAMIK

Турският лидер, производител на плочки за баня.
Плочките на Yurtbay са харесвани, популярни, и предпочитани от българските потребители.
Сериите са богати, с красиви цветове, практични размери и на най-конкурентни цени.
Високо качество на достъпни цени.
Свържете се с нас.

https://www.yurtbayseramik.com/en/

23
продукти

ANKA SERAMIK

Компанията започва производство през 2007 г.
 
Тя се разраства през годините, произвеждайки плочки за баня и гранитогрес в различни размери - от 25х40 до 60х120 см.
Производственият капацитет е 14 млн. м2 годишно, достигайги 34 страни в света.
Свържете се с нас за съдействие.

http://www.ankaseramik.com.tr/en

18
продукти

KUTAHYA SERAMIK

Production Facilities
NG Kütahya Seramik has been operating with “ sectoral leadership in quality, service and innovation” aim. Principle elements of sense of rule and manufacturing of NG Kütahya Seramik are, following technological developments closely, evaluating team work efficiently, providing created modern, unique design and services to its customers. The production ranges 10x20cm to 120x240cm dimensions, as floor-wall tiles, glazed porcelain and glass mosaics.
The Origitile Collection which is produced with digital technology and hand-made glass mosaics named Brezza are the brands of NG Kütahya Seramik.
Гранитогрес, стенни и подови плочки.

https://www.ngkutahyaseramik.com.tr/en

5
продукти

BIEN SERAMIK

BIEN SERAMİK
Bien Seramik (Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi) is part of Ercan Group of Companies, which operates in the energy, tourism, insurance, and building materials sectors.
Bien Seramik, manufacturing at its Bilecik and Bozüyük plants, operates with over 130 authorized sellers and more than 3,500 sale points across the country. Bien Seramik has grown to become a global brand, currently exporting 35 percent of its production to nearly 70 countries on six continents. With award-winning designs and a range of more than 100 product lines, the company has an annual production capacity exceeding 40 million square meters. The manufacturing sites hold TS EN 14411 and TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ certification, confirming that production meets Turkish standards. Bien Seramik has also established an Integrated Management System and obtained ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 and ISO 27001:2013 certifications.
The company has furthermore received Authorized Economic Operator designation as part of the regulation on facilitating customs procedures. Bien Seramik, utilizing state-of-the-art production technologies, is the first manufacturer in Turkey to use digital technology to produce wall tiles and 20mm technical porcelain tiles.

https://www.bienseramik.com.tr/main-page

12
продукти

CERAMIKA KONSKIE

Ceramika Końskie Sp. z o.o. has been manufacturing ceramics since 1996 and has been operating on the market of building materials as a company with foreign share.
The Italian roots of the company influenced its development and define the present standards regarding its range of products.
Wall and floor tiles at Ceramika Końskie Sp. z o.o.  are manufactured on the basis of Italian machines and technology, from Polish materials and under the supervision of domestic specialists.

https://ceramikakonskie.pl/en

1
продукти

STAR GRES

Stargres is one of the biggest producers of stoneware in Poland, present on the market since 2005.
In the company’s portfolio, there are tiles for the interior and for the exterior, in a wide range of formats and structures. The Company’s biggest priorities are high quality and ecology of production, which is why all of the company’s products meet even most rigorous Polish and European norms.
The design of Stargres’s tiles is the result of the work of the most prominent Polish, Spanish and Italian design studios.

http://en.stargres.pl/

7
продукти

NOVA GALA

Nowa Gala has been taking care of the aesthetics and functionality of our surroundings for 23 years. It supplies the highest quality products distinguished by timeless design.
Nowa Gala began its adventure with ceramics in 1995. When the first tile production line was commissioned, the company had 60 employees. Over the years, Ceramika Nowa Gala has been developing, implementing new technologies, increasing employment numbers, its production capacity and sales potential. It has been listed on the Warsaw Stock Exchange since 2004.
The brand specialises in the production and sale of gres tiles for outdoor and indoor use in residential and public utility buildings. Its well thought-out and well-designed product range is perfectly suited to the demanding segment of investment sales. It continues to gain the recognition of architects and designers, which makes the company an industry leader.
With their extensive selection of sizes, colours, typology and surface finishings, the products of Ceramika Nowa Gala are exceptionally attractive and varied. Addresses primarily to demanding investment clients, Ceramika Nowa products are also perfect for private investors, giving practically unlimited possibilities in the implementation of the most challenging projects.
The manufacturer uses the latest technological solutions, which, combined with the industry's unrivalled attention to detail, makes Ceramika Nowa products an excellent choice. 
Today, two modern Ceramika Nowa Gala plants which employ over 500 people with a passion for creative work, supply products for smaller and larger investments with considerable success and commitment.
Ceramika Nowa Gala products are available through the sales network which comprises over 1,100 sales points across the entire country. Export sales, which are considerable, continue to grow in importance. Our products are permanently stocked in more than 30 countries on five continents. Hundreds of design studios and thousands of satisfied customers put trust in us every single day.

http://nowa-gala.com.pl/en/

0
продукти

ECOCERAMIC

ECOCERAMIC е основана през 2009 г.
В момента компанията е представена в над 120 страни в целия свят.
Производството включва всички видове плочки - стенни, подови и гранитогрес.
Компанията използва собствени фото-волтаични източници на електроенергия.
Вижте нашите предложения тук.
3
продукти

CERPA

Керамични плочки от CERPA Испания.
 
Стенни и подови плочки за баня, гранитогрес, облицовъчни плочки.
 
Различни размери и дизайн.

http://cerpa.com/

1
продукти

TERMAL SERAMIK

The foundations of “TermaI Seramik” were laid in Söğüt – Bilecik in 1995, which started to produce ceramics so that customers with different needs and wishes can create the spaces of their dreams by bringing technology, nature and people together. The annual production capacity of Termal Seramik, which started production in its first factory in 1997 and in its second factory in 2005, reached 28,000,000 m2 with the commissioning of its new investment in December 2021.
New investments enabled Termal Seramik to produce Porcelain Floor Tiles of sizes such as 80x80, 60x60, 60x90, 30x120, 60x120, 75x150; Wall Tiles of sizes such as 30x90, 30x75 and Parquet Porcelain Tiles of sizes such as 15x60, 20x90, 30x120. Regular Porcelain Products of sizes such as 30x60, 45x45 and 33x33 and Wall Tiles of sizes such as 30x60, 10x20, 10x40 are being produced as well. Our factory is capable of offering all these products in “rectified” and “non rectified” solution. Colored body and 20 mm thick tile products are also offered to customers.
The products produced in Termal Seramik, which currently produces with approximately 1300 people and has both national and international certifications, go through detailed production and control stages in accordance with the Total Quality Management. 
22
продукти

YUKSEL SERAMIK

Керамични плочки от YUKSEL SERAMIK Турция.
 
Стенни и подови плочки за баня, гранитогрес, облицовъчни плочки.
 
Различни размери и дизайн.
0
продукти

PLASTISAN

The company was founded in 1983 by its present owners.
Since the beginning, its main activity has been manufacturing and developing bath accessories, shower accessories and plumbing articles with a high level of innovation and design.
The different products are designed in Spain (Barcelona) in collaboration with different industrial and graphic design studios.
Since the 90’s, a new international expanding phase begins and the company develops a wide partner’s network that allows us to adapt to the needs of our distributors and users.

https://www.plastisan.com/en/

17
продукти

DISFLEX

Manuel Martín presides Industrial Disflex Iberica, a family company with an international projection, dedicated to the manufacture and distribution of metal and PVC hoses.
Since Since 1966, Disflex is a pioneer in the manufacture of hoses and brass in Spain since 1984 in the production of plastic material hoses. However, the experience gained over many years of effort, hard work and investment in R&D have enabled the development of a wide range of Bathroom Accessories, setting a range of quality capable of meeting the needs of any market sector , anywhere in the world.
Its structure and organization is continuosly modernizing and adapting to new times and we pay efforts to strength the strategic position of Disflex in international markets.
With continued growth and quality equipment available, Disflex adapts its product range, quality and production capacity to the changing needs of its customers, always trying to add the most value added by a accumulated know-how.
We are convinced that a culture based on the values of Disflex, quality, efficiency, integrity and excellence, strengthen our virtues and competencies. At the same time, helping to increase, steadily, the company value for all stakeholders: customers, investors, employees, suppliers and communities.

http://disflex.com/en/

44
продукти

ALAPLANA CERAMICA

From the union of an entrepreneurs’ group, who have great experience in the ceramic sector, arises ALAPLANA: an ambitious project which looks to the future with the firm purpose to adapt itself to the upcoming years.
Design, quality and technology are characteristics that allow ALAPLANA to be a benchmark in the Spanish tile sector, focused on improving ourselves every day and offer our customers the tile that best fits their necessities.
The three main words to define ALAPLANA’s products are: design, style and precision. The result of a common work between the staff and the technological equipment is what makes ALAPLANA a capable company for being a trend in the international markets due to our attractive finishes and the exceptional technic characteristics.

http://nuevaalaplana.es/?lang=en

2
продукти

THS THERMOSTYLE

Продуктите с марка THS Thermostyle се отличават с добро съотношение цена / качество.
Произведени са при спазване на технологични стандарти, гарантиращи тяхната надеждност и са сертифицирани в съответствие с националните и европейски изисквания за контрол на качеството.
Компанията предлага лири за баня, смесители и аксесоари за душ.
114
продукти

EKO-EUROPE

Основана през 1997 г., EKO е вертикално интегрирана компания, произвеждаща продукти с изключителен дизайн и разработка. 

EKO предлага иновативни продукти, създадени с усет към красотата и интелигентността. Комбинирайки страхотна естетика, функционалност, прецизна изработка и най-новите технологии, продуктите целят да вдъхновят и създадат по-добра среда за живот. 

Екологично чист начин на живот - това е нещото, към което брандът се придържа!

EKO - Europe доставя висококачествени продукти, под собствения си бранд ЕКО, които добавят удоволствие към ежедневния живот. Продукти, които излъчват качество и са достъпни за всеки.

http://www.eko-europe.com/

198
продукти

COLE & MASON

Cole & Mason e създана през 1919 г. от Джулиан Коуън, като компания за подаръци. След това компанията се разширява с производството на цели серии аксесоари и комплекти за сол, пипер и подправки - продукти, подходящи за всичко - от готвене до сервиране и хранене, включващи ръчни и електрически мелнички, солнички и пипернички, диспенсъри за олио и оцет и др. - всички изработени от най- висококачествените материали и предлагани с широк избор от покрития.
През 1946 г. компанията създава първата си дървена мелничка. 
През 1975 г. Джулиан Коуън проектира първата в света акрилна мелничка за пипер. 
През 1980 г. компанията става №1 в производството на мелнички за сол и пипер във Верикобритания.

https://www.coleandmason.com/

177
продукти

INOX STYLE

Линейните сифони се произвеждат изцяло от висококачествена стомана – инокс.
Имат разглобяема горна част за по-лесно и бързо почистване на сифона.
Решетката е допълнително полирана.
Вграден наклон за по бързо източване на водата. Вградена система против неприятни миризми.
Капацитетът на отводняване е около 60 л/мин.. Стандартна изходна тръба от 50 мм.
17
продукти

Китай

Голямо разнообразие от продукти за баня, произведени в Китай.
 
Добро качество на добри цени.
 
Посетете онлайн магазина ни Баня.Дом или се свържете с нас.
36
продукти

SERAMIKSAN

Компанията е основана през 1990 г. и започва производство на керамични плочки през 1994 г. с капацитет от 1,5 млн. м2.

Създадено с визията да бъде световна марка, предприятието е разположено в Индустриална зона Тургутлу на 500 000 м2 открита и 1500 000 м2 закрита площ. Seramiksan предлага широка гама продукти за всякакви жилищни и обществени пространства.

Seramiksan със своя висок производствен капацитет произвежда подови плочки, стенни плочки, глазиран гранитогрес, технически гранитогрес, фасадни облицовки, санитарен порцелан и строителни химически продукти.

Seramiksan започва производство през 1994 г. с подови плочки и през 2005 г. създава Dekosanto, за да обслужва местните и чуждестранните производители на керамика в областта на дизайна, продуктовото развитие и декорацията. 

Seramiksan инвестира в завод за санитарен порцелан, който е водещ в света по отношение на техническо равнище, технологична оптимизация и енергоспестяване и през 2013 г. добави изделия от санитарен порцелан в продуктовата си гама. Заводът, който е с най-модерното оборудване за производство на санитарен порцелан в света, може да произвежда продукти, недокосвани от човешка ръка. След като инвестицията бъде напълно завършени Seramiksan ще достигне годишен производствен капацитет от 2 милиона изделия.

През 2016 г. Seramiksan въвежда в експлоатация най-модерния в Турция и един от малкото на това ниво в света завод за гранитогрес, с капацит 5,5 милиона м2. С тази инвестиция, разположена на площ от 90 000 м2, за пръв път в Турция започна производството неглазиран гранитогрес в големи размери 60х60 и 120х120 см. Този вид гранитогрес е специално разработен за ползване в летища, гари, метростанции и търговски центрове с много голям пешеходен трафик.

https://seramiksan.com.tr/en/

1
продукти

KERATILE

Керамични плочки от KERATILE Испания.
 
Стенни и подови плочки за баня, гранитогрес, облицовъчни плочки.
 
Различни размери и дизайн.
1
продукти

VICTORIA CERAMICS

Водоустойчиви мебели за баня от PVC.
 
Долни и горни шкафове. Конкурентни цени.
 
Вижте повече на сайта или се обадете, за да получите необходимата информация.
36
продукти

ASOBU

DNART INC. е канадска семейна компания, даваща тласък на иновациите в света на напитките. Мисията на компанията от създаването и през 1998 г. е да предлага на потребителите надеждни, уникални и достъпни изделия за напитки.
До 2012 г. компанията се фокусира върху промоционалния бизнес и предлага артикулите си на големците в индустрията. По този начин се утвърждава като един от най-уникалните и професионални компании за аксесоари за напитки в Северна Америка.
ASOBU стартира през 2012 г. и се характеризира с високо качество, новаторски дизайн, използвайки най-изисканите, екологично-чисти, BPA-free и безопасни за употреба суровини.

https://asobubottle.com/

62
продукти

REMER

Remer Rubinetterie born in Milan in 1965 and is today an impressive production facility located in Cassano d'Adda (Milan, Italy) on an area of ​​about 85,000 square meters.
The continuous commitment to grow, invest, design, create and improve has always been the driving force of the company which has confirmed itself over the years as a solid reference point in faucets and hydraulic small parts manufacturing, in Italy and in 120 foreign countries in which actively distributes its product.
Each Remer Rubinetterie item expresses the work and the passion of a team of qualified personnel motivated by a company philosophy of continuous improvement.
The catalogue of Remer Rubinetterie offers up a wide range of bathroom and kitchen faucets: complete faucet collections from the most innovative designs to traditional shapes; wellness solutions for shower interiors; high-tech products for timed flow taps, thermostatic mixing and chromotherapy; bathroom accessories; cartridges, small parts, fittings, flexible hoses and hydraulic material.
17
продукти

CERAMICA FIORE

CERAMICA FIORE е луксозната линия плочки разработени според последни модни тенденции за дизайн в керамичната индустрия.
Модерна визия, атрактивен дизайн, нови формати, съчетани в стилни, свежи и оригинални интериорни решения за дома.
Плочките са изработени от висококачествени материали, а визията отразява последните модни тенденции в интериорния дизайн.
Линията включва гранитогрес, подови, стенни плочки, както и атрактивни декоративни елементи, които дават израз на индивидуалния вкус по автентичен и неподправен начин.

https://ceramica-fiore.com/bg/

54
продукти

Италия

Голямо разнообразие от продукти за баня от Италия.
 
Високо качество на добри цени.
 
Купете онлайн или се обадете за повече детайли.
52
продукти

EMILE HENRY

Благодарение на използваната уникална бургундска глина, силна и здрава глазура, креативният подход и огромното разнообразие от размери и форми, продуктите на EMILE HENRY са широко търсени и предпочитани в цял свят, не само сред любители, но и сред професионални готвачи.
Всички продукти са изработени от висококачествена керамика, която равномерно разпределя топлината и ястията приготвени в тях са изключително здравословни и вкусни.
Съдовете на EMILE HENRY са силно устойчиви на надрасквания, пукнатини и температурни разлики. Те имат ярък дизайн и безупречни форми, което ги прави и прекрасна декорация и за най-изящната маса.
Всички продукти на EMILE HENRY са произведени във Франция.
Видео за компанията може да видите тук.

http://www.emilehenry.com/en/

189
продукти

VENTS

VENTS is a company with many years of experience offering a wide assortment of modern ventilation equipment providing solutions for any your ventilation needs. Our products are notable for its high quality, balanced specifications and compliance with European and international standards in respect of energy efficiency, reliability and safety, which is confirmed by appropriate certificates and completed projects throughout the world. Our goal is to create products via continuous development and improvement that will always meet clients’ highest requirements.
From the moment of its creation over 20 years ago, the company has come a long way of build-up and development, from a small manufacturing enterprise to a world’s leading ventilation equipment supplier. Today VENTS’ leading positions are backed up by significant production volumes, vast geography of sales, high export share, as well as by recognition form our partners around the world and by company’s honorary membership in respectable international expert climate associations.
As of today, the company is a strong research and production enterprise having the largest production facilities in Europe and independently produces full range of ventilation system equipment of any degree of complexity. VENTS is a member of Blauberg Group, which has strong representation throughout the world (the head office is located in Munich, Germany) and is the most dynamically developing company in ventilation business nowadays. This allows VENTS to adopt best European practices and experience in developing state-of-the-art ventilation systems and to expand its product markets. At present, VENTS ventilation equipment is available in more than 110 countries around the world.
Production facilities of the company are located on area over 90 000 sq. m. The company carries out a full closed cycle of production and is outfitted with the latest equipment. The enterprise employs nearly 3000 qualified professionals who ensure creation of ventilation products from an idea and a design concept to a full-fledged high-technology product. All structural units of the company work like a clockwork due to application of Lean production method, a management concept.
Each year, the company produces nearly 5 mln household ventilators, almost 350,000 units of equipment for industrial ventilation, over 22 000 air handling units, supply and exhaust ventilation units. The overall range of VENTS products includes over 30 000 items for different market segments, consumer groups, and geographic regions.

https://ventilation-system.com/

8
продукти

LIV

The beginnings of the company Fluidmaster Slovenija date back to 1954, when the company LIV was founded in Postojna. Initially, the main activities were smelting and metal processing.
In 1961, the first step towards the development and production of thermoplastic products was made with the production of valves and siphons. In 1970, production expanded to exposed and later to concealed cisterns.
Ownership has changed several times over the years, but the real impetus was given to the company when it was taken over by the American corporation Fluidmaster, known worldwide for its fill and flush valves. The former LIV has identified a suitable partner for penetrating the European market and the results of recent years show that they made the right decision, as sales are growing from year to year.
Fluidmaster d.o.o. is today one of the leading European providers of sanitary products, with the brands Fluidmaster, LIV, Schwab and Wisa selling its products in more than 20 markets.
In our sales program today you can find high-quality concealed and exposed cisterns, smart sanitary solutions, flushing plates and non-contact flushing systems, urinal, sink and bidet frames, shower drains, discharge valves and traps, sanitary ceramics, toilet seats, fill and flush valves, connecting elements and many spare parts and accessories for various products.
The key to our success is the cooperation of several target audiences - the end user and his user experience, sales personnel and architects who design the bathroom and advise the appropriate elements, and installers who install the selected elements.
We successfully incorporate the knowledge and gained experience into the further development of our products, placing great emphasis on usability, durability, technical and design perfection, and economy in the use of drinking water.

http://www.liv.si/

2
продукти

Турция

Голямо разнообразие продукти за баня, произведени в Турция.
 
Високо качество на добри цени.
 
Купете онлайн или ни се обадете за повече информация.
13
продукти

ALCAPLAST

ALCAPLAST е основана като семейна фирма през 1998 г. в Чехия, като в момента има шест дъщерни дружества и изнася продуктите си в повече от 40 страни.
ALCAPLAST е най-големия производител в Чехия и сред най-големите в Централна и Източна Европа на санитарна арматура, сифони и водопроводни части за баня. В заводите на компанията се произвежда повече от 580 висококачествени продукти. Във философията на компанията ключова роля играе качеството и дизайна.
Premium марката ALCA е набор от красиви продукти с висока стойност на полезност. ALCAPLAST е създател на нови тенденции в санитарната технология. Сътрудничеството с водещи чешки дизайнери е създало нови продуктови линии с много награди, каквато е Red Dot Award 2014 за колекция от бутони за казанчета Flat.
Техническите експерти от ALCAPLAST дават акцент върху работоспосбността и надеждността на всички продукти. Преди да напуснат фабриката всички продукти са тествани за тяхното качество. ALCAPLAST притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008.
9
продукти

CASCADA

Смесители за мивка, кухня и вана/душ.
Душ системи и аксесоари за душ.
Изгодни цени.
10 години гаранция.
Свържете се с нас за повече информация.
67
продукти

BONOMINI

BONOMINI s.r.l. е създадена през 1976 г. като техническо студио, специализирано в проектирането на индустриални продукти като домакински уреди, вентили, автомобили, форми и оборудване за тяхното изграждане.
От 1984 г. BONOMINI произвежда сифони. Асортиментът е един от най-големите, произвеждани в Италия, непрекъснато се актуализира в съответствие с тенденциите и изискванията на пазарите.
Свържете се с нас или посетете нашия онлайн магазин
38
продукти

CERSANIT

CERSANIT е един от безспорните лидери на пазара за обзавеждане за баня. Марката осигурява цялостни решения, съчетаващи функционалност, комфорт, високо качество и стил, които се вписват във всеки тип интериор.
Компанията предлага своите продукти във всички страни на Европейския съюз, Близкия Изток, както и страните от Централна Азия и Северна Африка. В продуктовата гама на CERSANIT ще намерите умивалници, тоалетни, бидета, вани, мебели за баня, обков, плочки за стени и подове, които ще ви позволят да създадете красив и стилен интериор от А до Я.
Марката непрекъснато разширява своето портфолио с уникални предложения, които отговарят на вкусовете и на най-взискателните.

https://www.cersanit.com/

2
продукти

MAKENA

MAKENA предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена.
Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.
Мебелите за баня на MAKENA съчетават модерен дизайн и стандартни екстри като плавно затваряне на вратичките, LED осветление в комбинация със сензор за движение. Всичко това в широка гама от артикули разположени в различни ценови класове.

http://makena.bg/

9
продукти

VALTEMO

Линейни подови сифони с декоративна решетка и за монтаж с плочка.
 
Душ системи и аксесоари за душ. Изгодни цени.
 
Вижте повече на сайта.
9
продукти

FORMA VITA

Продуктите с марката Forma Vita, които предлагаме са с атрактивен и ергономичен дизайн, произведени от висококачествени материали и в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн и обзавеждането.
При нас ще откриете смесители, смесителни батерии, санитарен порцелан, тоалетни, душове и душк абини, мивки, вани, аксесоари за баня, и още много продукти, необходими, за да се осигури комфорта и удобството на домакинството.
Санитарните продукти с марката Форма Вита са предпочитания избор на над 80% от българските потребители, тъй като могат да им осигурят едновременно елегантен дизайн, високо качество и достъпни цени.
Знаем, че в днешно време покупката на санитарни продукти за кухнята, банята или подмяната на цялостното обзавеждане на банята е доста скъпо начинание, затова на първо място се стремим да предложим високо качество на предлаганите смесители, душ кабини или аксесоари за баня.
Санитарните продукти, носещи търговската марка Forma Vita се отличават с ергономичен и стилен дизайн. Практичността, която се съчетава перфектно с изчистения и стилен дизайн на смесителите за кухня и баня, душовете, мивките и душ кабините са високо ценени от потребителите.
243
продукти

CALANI

Разнообразие от линейни сифони.
 
Душ системи.
 
Смесители за баня и кухня.
37
продукти

ATLANTIC

Марката ATLANTIC е символ на изключително високо качество, признато в световен мащаб.
Бойлерите ATLANTIC са проектирани, произведени и тествани в 9 завода във Франция и в още 3 страни, при стриктно спазване на стандартите за производствен контрол.
Използвани са иновативни технологии, които осигуряват грижа за околната среда и нейното опазване.
В богатата продуктова гама са включени вертикални и хоризонтални битови бойлери от сериите O’Pro, Steatite Turbo, Ceramic MG, Zeneo, Vertigo, Ingenio.
0
продукти

CLIMASTAR

Радиаторите CLIMASTAR предлагат един от най-точния контрол на температурата, прецизност и точност за намаляване консумацията на електроенергия. Температурният диапазон е с точност от ±0,05°C. Акумулиращите радиатори CLIMASTAR поддържат много по-постоянна температура в помещението за по-дълго време. Периодите на консумация на електрическа енергия са значително намалени за сметка на топлоотдаването от акумулиращата плоча в предната им част.

Heating Cruise Control System (HCC)
CLIMASTAR използва иновативната система за контрол на енергията Heating Cruise Control System в своите устройства, за да използва минимална консумация на енергия и да поддържа постоянна температура.

Функция "ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ"
Когато радиаторът работи и се отвори врата или прозорец, той автоматично спира работата си, за да спести енергия. Когато уредът работи и се регистрира понижение на температурата от 3°C за период от 5 минути се активира функцията "ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ" и акумулиращият конвектор спира да работи. Ако температурата се стабилизира в следващите 15 минути, радиаторът ще започне да работи отново.

Патентована технология DUAL-KHERR - комбинация от кварц и алуминиев оксид
DUAL-KHERR е патентована технология на CLIMASTAR за повишаване на енергийната ефективност и намаляване консумацията на електрическа енергия. Патентованият материал (от кварц и алуминий) се използва за изработката на предния панел. Кварцът е изключително добър в акумулирането на топлината, а алуминият е един от най-добрите топлопроводници.
DUAL-KHERR осигурява бързо повишаване на температурата
Акумулиращите радиатори с технологията DUAL-KHERR достигат по-бързо зададената температура в помещението и я поддържат за по-дълго време.
DUAL-KHERR не изсушава въздуха
При стандартен режим на работа, след достигане на зададената температура, температурата на въздуха, отдаван чрез конвекция, спада на 30°C, като по този начин не изсушава въздуха в помещението.
Продължително поддържане на температурата
DUAL-KHERR осигурява много бавно понижаване на температурата в помещението, благодарение на акумулиращата мощност.
Увеличеното топлоотдаване чрез лъчение и намаляване на конвекцията
DUAL-KHERR намалява конвекцията за сметка на повишеното топлоотдаване чрез лъчение, осигурявайки оптимален топлинен комфорт.

5
продукти

KELA

Компанията Keck & Lang е основана в Щутгарт от Фердинанд Кек и Хуго Ланг през 1903 г.

Абсолютният фокус върху хората, техните нужди и желания, техния начин на живот, както и уважителното отношение към околната среда и природата стоят в основата на KELA и формират основата на нашия успех толкова много години.

За нас домът не е просто място. Ние твърдо вярваме, че усещането за „у дома“ се създава основно от много дребни ежедневни неща. Ето защо нашите продукти и услуги предоставят много повече от просто функционална полза. Те привличат сетивата във всички аспекти.

33
продукти

TEDAN

Луксозни високо качествени електрически лири за баня, електрически отоплители за баня, бойлери от неръждаема стомана.

https://tedan.bg/

14
продукти

Нови продукти

Най-продавани продукти