Здравейте!

Не пропускайте да разгледате нашите промоционални предложения, както и най-новите ни продукти.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на телефон 0886180088

Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
VIDIMA

VIDIMA

Идеал Стандарт - Видима АД
В България „Идеал Стандарт Интернешънъл“ е представена от „Идеал Стандарт – Видима“ АД в гр. Севлиево. Българската компания развива пазарите в Източна Европа с търговските марки Vidima и Ideal Standard. „Идеал Стандарт – Видима“ АД е сред най-големите и важни структури на компанията майка със своите два завода - за производство на санитарна арматура и за производство на санитарна керамика, дистрибуционен център, търговска организация „Клъстер България“ и европейските структури – Център за IT компетенции и Център за финансово обслужване.


Завод за санитарна арматура
Заводът за санитарна арматура на компанията “Идеал Стандарт - Видима” произвежда смесителни батерии за баня и кухня и душови комплекти за баня. В него работят над 1600 работници. Производствените мощности са разположени на 127 хил. кв.м., разпределени в две производствени площадки: в гр. Севлиево и в с. Градница. Общият капацитет е 6 млн. изделия годишно, с който предприятието се нарежда сред най-големите производители на смесителни батерии в света. Заводът има 80-годишна история, от която 60-години опит в производството на смесителни батерии. Смесителите на “Идеал Стандарт - Видима” се дистрибутират в Европа, Азия и Африка под различни търговски марки.


Завод за санитарна керамика
Заводът за санитарна керамика на “Идеал Стандарт-Видима” произвежда изделия от санитарен порцелан за банята: мивки, тоалетни чинии, бидета , поддушови корита и др. В него работят над 1 400 работници. Изграден е на „зелена поляна” за рекордния срок от единадесет месеца през 1997 г. Производствените мощности се разполагат на 97 хил. кв. м. Заводът за санитарна керамика е най-големият и най-модерният в компанията “Идеал Стандарт Интернешънъл”. С годишен капацитет от 3 млн. броя изделия предприятието се нарежда сред най-големите в Европа. Продуктите се дистрибутират в Европа под различни търговски марки.

https://www.vidima.bg/

продукти
KOLO

KOLO

KOLO е полска компания с история на повече от 50 години. За това време фирмата се превръща във водеща фабрика за обзавеждане за баня в Полша. През 1993 г. KOLO става част от Sanitec, а от 2015 г. KOLO и Sanitec са част от Geberit Group (Швейцария).

Водещи приоритети на KOLO са опазване на околната среда и създаването на високо хигиенни, икономични продукти за oбзавеждане на бани и тоалетни помещения. 

Едно от най-големите постижения и новаторство на KOLO е създаването и патентоването на високо стандартната технологията Rimfree®. Това са тоалетни с липсващ ръб, с най-лесно поддържащата се хигиена и с изключително икономично захранване на казанчето (работи на 2 и 4 литра).

Освен иновационност, хигиенност и икономичност, KOLO се стреми да създава изключителен дизайн. Тук това не означава просто красив външен вид, но и функционалност, рационалност и лесен технически монтаж. Главният дизайнер на KOLO - Janusz Kaniewski е определен от списание Forbes за водещ иноватор в Полша.

https://www.kolo.bg/

продукти
TEKA

TEKA

Компанията TEKA е създадена през 1924 г. в Германия. Бизнес интересите на компанията обхващат от битово и професионално оборудване за кухня и баня до бирени кегове и контейнери за съхранение.
Компанията има 23 фабрики в 33 държави, като 17 от тях са в Европа. Разнообразната гама продукти включва кухненски мивки (от неръждаема стомана, гранит или синтетични материали), кухненски уреди, смесители за кухня, смесители и душ системи за баня.

http://www.tekaindustrial.com/bg

продукти
NOFER

NOFER

NOFER е испанска компания, създадена в Барселона. Компанията произвежда висококачествени продукти за обзавеждане на обществени сгради - дозатори за течен сапун, сешоари, аксесоари, както и оборудване за инвалиди и хора със специални нужди. Продуктите на NOFER са предназначени за хотели, болници, летища, стадиони и спортни зали, търговски центрове и др.

http://www.nofer.co.uk/en/homepage

продукти
BLOMUS

BLOMUS

Историята на Blomus е колкото кратка, толкова и дълга. Произходът на дружеството датира от 1921 г. Това е годината, в която Карл Шефер-Клуте основава компания, наречена SKS Sundern. През 1961 г. стартира SKS-Design - компания, която по това време се фокусира върху подаръци от мед и месинг. Между 60-те и 80-те години SKS-Design разработва много различни декоративни и практични метални изделия. През 1989 г. SKS е разделена на SKS-Metaplast и SKS-Design.

Погледът и презентацията на продуктите са тясно свързани със съвременния начин на живот, а неръждаемата стомана се превърна в най-значимият и важен материал, отразяващ тези съвременни стремежи. До 2009 г. обещанието за иновативна марка е ясно установено и върви триумфално напред, тъй като SKS-Design се превръща в Blomus GmbH. В ранните години на новото хилядолетие продуктовото портфолио на компанията е преструктурирано, за да се съсредоточи върху ключовите области на дома, градината, отпочиването (спа) и вкуса. От там нататък продуктите възприемат уникален, елегантен и минималистичен дизайн.

Възстановяването на Blomus през 2010 г. поставя началото на успешно дизайнерско бъдеще и многобройни дизайнерски награди, които компанията е придобила в рамките на кратък период от време. Те са надеждни доказателства, че подходът на Blomus към дизайна им осигурява много обещаващо и устойчиво бъдеще.

                  
Истински материал
Истинската неръждаема стомана е източник на вдъхновение и очарование за почти всички продукти на BLOMUS. Истинският характер на този висококачествен метал често служи като основа за идея на нов продукт, а по-късно той ще придаде на продукта автентичния му характер, който Вие можете да усетите по солидното тегло и невероятно чистата повърхност. Ограниченият формален език на продуктите BLOMUS е в съответствие с концепцията за чистота и се фокусира върху същественото. Те са неустоимо ясни и прости в тяхната функционалност – всеки отделен предмет представлява истинско обогатяване на нашето ежедневие. Това е истинският живот от BLOMUS.

 

 • Истински дизайн
  Къде в тези дни може все още да се намери нещо наистина уникално? В един свят, който все повече се подчинява на нормите, необичайното става по-ценно. Стремежът за уникалност е голям. Марката BLOMUS задоволява това желание. Тя представя изключителното сред обикновеното; лицето, което се откроява от тълпата. В стремежа си към забележителност, дизайнерите на BLOMUS са установили един неизчерпаем източник на вдъхновение: естествения свят. Елементарни форми, солидни материали, автентичен блясък – тези ценности могат да бъдат открити в продуктите BLOMUS по много очарователни начини.


   
 • Истинско качество
  Продуктите на BLOMUS просто са различни – изящни вместо изкуствени; съвременни вместо модерни; изключителни вместо взаимозаменяеми. Техният висок клас е гарантиран от страстното придържане към качеството на управление. И накрая, но не на последно място, продуктите BLOMUS са атрактивни, защото заслужават стойността на цената си.


   
 • Истинска страст
  Дизайнът на продуктите BLOMUS е синоним на чисти линии, характерен чар, превъзходна функционалност. Дизайнът на продуктите BLOMUS просто излъчва характер. Нищо чудно. Защото има силни личности, които стоят зад компанията: екипът на BLOMUS включва не по-малко от тринадесет вдъхновени дизайнера. Всеки от тях има свой собствен почерк, като в същото време съчетава всички качества, които се очаква да откриете в продуктите на BLOMUS.

          

https://de.blomus.com/en/info/

продукти
CASADA

CASADA

В модерното общество е почти невъзможно да се избегнат стресът и напрежението, за които допринасят трескавото ежедневие и околната среда.
Един от най-достъпните начини за възстановяване от умора, подобряване на кръвообръщението и стимулиране на нервната система, е масажът.
Той способства за подобряване функционирането на всички органи и респективно влияе позитивно върху цялостното здравословното състояние.
Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия.

Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят.

Компанията е създадена през 2000 г. и днес тя е един от най- разпознаваемите брандове на Европейския пазар. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др. Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada

Философията на Casada се основава на идеята да произвежда и предлага на своите клиенти висококачествени продукти, които да са разпознаваеми със своята функционалност, впечатляващ дизайн, ергономичност и не на последно място опростено управление и поддръжка. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро. Висококачествени материали, време, голямо умение и преди всичко безпощадна, горяща страст формират техните основи. Вашето удовлетворение е основната цел на немската компания. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните.

https://www.casada.com/?lang=en

продукти
GEFU

GEFU

GEFU е марка, станала известна чрез класическите си продукти като „Flotte Lotte” и „Fleissiges Lieschen”. За над 75 години, GEFU се е превърнала в един от най-добрите специалисти за висококачествено кухненско оборудване.

Създаването на продукти, които перфектно съчетават дизайн с практичност, винаги е било цел на GEFU още от създаването й през 1943 г.

Постоянен стил, който е приспособен да задоволи нуждите на клиентите, но в същото време е и оформен с традиция и съвременност, качество и разбиране, се счита за една от силите на марката GEFU. В същото време, компанията има и големи очаквания от себе си: всички продукти трябва да са практически използваеми, да омайват с уникален дизайн, който е съвършен по форма, и да бъдат здрави, хигиенични и дълготрайни.

В областта на готвенето, храненето, печенето, както и аксесоарите за тях, нашето кухненско оборудване има отлична репутация сред известни професионални главни готвачи. Много готвачи, са убедени във високото качество на нашето кухненско оборудване.

Като модерно осъзната марка, GEFU не само улеснява готвенето, но и създава перфектна среда за това. Продуктовата гама на GEFU предлага решения както за приготвянето на храната, така и за нейното добро сервиране. Бързи ястия, комунално готвене с приятели или необичайни рецепти – всички те са индикатори за оживен пазар.

Концепциите са развити и реализирани в сътрудничество с прочутите дизайнери Денис Бекер и Кристоф Вийле, Марина Шрафл и Фрайд Ълбер. Дизайнерите гарантират, че кухненското оборудване е перфектно изработено и ще изглежда добре в кухнята Ви.

Висококачествни материали, прецизна изработка и нюх към креативни решения са предпоставки за перфектни резултати.

Въпреки дизайнерския почерк, GEFU винаги успява да предложи отлично кухненско оборудване на приемлива за клиентите цена. А това означава, че никой не трябва да пропуска възможността да притежава качество и дизайн в кухнята си! В допълнение към общоприетите стандарти за качество, GEFU също има свои високи стандарти за качеството.

GEFU гарантира, че продуктите не само впечатляват с външния си вид, но и с тяхната практичност и лесна употреба. Всеки един продукт се отличава с висококачествена изработка. Качеството на продуктите се проверява с времето, но и с редовни тестове, и се доразвива, ако е необходимо.

Днес продуктите на GEFU се продават успешно в 55 страни по света.

https://www.gefu.com/index.php?id=3&L=1

продукти
JAMIE OLIVER

JAMIE OLIVER

Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.

Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех, както в телевизията, така и на книгата си - с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата.
DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 г., когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour ShakerTM.

От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света.

През 2009 година партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household.

Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 г., а през 2016 г. се появява сладкарската серия на Jamie Oliver, която се радва на невероятен успех.

Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

Подкрепен от много рекламни материали и прекрасен уеб сайт (www.jamieoliver.com), вярваме че тази серия кухненски аксесоари ще позволи на марката Jamie Oliver да се разраства още повече.

 

 

http://www.jamieoliver.com/products/food

продукти
KYOCERA

KYOCERA

Остриетата на ножовете и приборите, които предлага KYOCERA FINECERAMICS Gmbh са произведени от специално създаден керамичен материал съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове изработени от стомана, те имат революционни характеристики - по-твърди са от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Освен това те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката им повърхност ги прави по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

        

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият използвайки миялни машини.

Разбира се за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, също има някои изисквания и препоръки на производителя, които ползвателите следва да спазват.

Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процеса на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.


             

https://www.youtube.com/watch?v=cxrR6EYZn9g

https://www.youtube.com/watch?v=P5QgygaKF-Q

https://europe.kyocera.com/index/products/kitchen_products.html

продукти
PHILIPPI

PHILIPPI

Когато Ян Филипи основава PHILIPPI Gmbh през 1992 г., той вече има зад гърба си огромен опит и впечатления, придобити в резултат на дългогодишните си пътешествия из целия свят.

Със завръщането си в Германия и стартирането на своя бизнес в Хамбург, той се впуска в реализацията на идеите си за създаване на артикули с уникален дизайн и изработени по много по-прост, по-изчистен и най-вече по-модерен начин.

Едновременно с това обаче, Ян Филипи се придържа и отстоява своето кредо, според което освен перфектен дизайн и изработка, всеки артикул трябва да бъде практичен и използваем.

Днес продуктите на PHILIPPI  (от малки подаръчни артикули и прибори до огромни осветителни тела, устойчиви на бури) могат да бъдат намерени не само в Европа и в страни като Япония, САЩ, Южна Африка, Дубай и Русия, а и на места като Музеят по модерно изкуство в Ню Йорк или Такашимая – Лондон.
Успехът на компанията се дължи не само на изключителния бизнес нюх на нейния основател, а и на факта, че PHILIPPI работи с дизайнери от цял свят.

Сред тях са прочутите в този бранш дизайнери като Андреас Оствалд – професор във Висшето училище по изкуствата в Бремен, Ян Кристиан Делфс, Петер Крьол, Натали Рутард, Кристиан фон Ахн, Лутс Гатман и др.

https://www.philippi.com/en/products/

продукти
SILAMPOS

SILAMPOS

Марката Silampos е създадена през 1951 г., като започва своето производство с алуминиеви кухненски съдове. През 60-те години, е произведена първата тенджера под налягане в Португалия, което донася на Silampos повсеместна слава и признание.

В началото на 70-те години, Silampos става специалист в производството на съдове от неръждаема стомана, и от тогава развива настоящата си продуктова линия. През 1978 г. семейство Кампос (Campos) застава начело на Silampos и това довежда до реструктуриране на компанията и придобиване на оборудване, с което се подобрява трилогията – капацитет, продуктивност и качество, които са необходими на марката, за да засили позицията си на местния пазар и да нахлуе на външните пазари.

Това позволява на Silampos да стане най-популярната португалска марка за производство на метални кухненски съдове за домашни нужди.

През 2000 г., е създадена Silampos Group, заедно с британските компании Horwood Homewares и Kaufmann, чийто среден оборот е приблизително 50 милиона Евро. До края на 2001 г., Silampos се превръща в дружество с ограничена отговорност (ООД) с акционерен капитал от 400 милиона Евро, изцяло собственост на семейство Кампос, които създават компанията. През 2004 г., Silampos пробива и на пазара на хотелиерството и ресторантьорството със специална персонализирана колекция кухненски съдове от неръждаема стомана.

https://www.youtube.com/watch?v=HsgrdyW6h8A

http://www.silampos.pt/

продукти
SKK

SKK

SKK е един от водещите производители в цял ​​свят на съдове за готвене от ръчно лят алуминий. Традициите на старите занаятчии все още се използват, редица процеси все още се извършват на ръка, но са съчетани с модерни и високо технологични познания.

През цялата ни история, SKK преследва само една цел: да предлага съдове за готвене от най - високо качество.   

Компанията прави най-доброто от съвременните технологии, за да разработи продукти, които са съизмерими със съвременния начин на живот. 

Впечатляваща продуктова гама, която обхваща всяка съвременна кухня.

В глобалния пазар SKK е известна като premium марка и хората са убедени във висококачествените продукти, изработени на ръка в Германия. 

Продуктите на SKK са гарант на възможно най-високите стандарти за качество, като предлага увереност и удовлетворение, както на потребителите, така и на партньорите, които продават SKK съдове за готвене.

Около 80 на сто от производството на SKK се продава в пазари извън географските граници на Германия. Към днешна дата съдовете на SKK се предлагат успешно в 21 страни по света, сред които Австралия, Белгия, Унгария, Литва, Малта и др. 

В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави (без разтворими и тежки метали) сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната.

http://www.skk-guss.de/en/products/

продукти
ZYLISS

ZYLISS

В Швейцария, през 1948 г. основателят Карл Зисет създава първият продукт на Zyliss, а именно преса за чесън – продукт, който оттогава се радва на забележителен успех в целия свят.

Днес  Zyliss се гордее с привлекателно и отличително портфолио от добре замислени и внимателно проектирани кухненски аксесоари,
като голяма част от продуктите са спечелили престижната награда Red Dot Award.
Вдъхновение за нови продукти се черпи не само от разбиране на това, което нашите клиенти искат, но и от предвиждане на промените в тенденциите на начина на живот.
Днес, чрез ангажираност за развитието на находчиви, надеждни и трайни продукти, Zyliss не само произвежда продукти, които са изключително функционални, но и не спира да радва всички, които ги използват.
Zyliss осигурява добре замислени и функционални, висококачествени продукти за приготвяне на храна дори и за претенциозните потребители, които имат страст към храната.
Марката е изградена върху здрави основи на швейцарско наследство; добре проектирани, надеждни и най-важното прецизни.
Всички продукти от гамата на Zyliss са стилни, ергономични и иновативни, с единствената цел да направят приготвянето на храната лесно и забавно за всички.

https://www.zyliss.co.uk/

продукти
VIN BOUQUET

VIN BOUQUET

Vin Bouquet е млада и динамична компания, основана през 2008 г. от двама млади, но опитни предприемачи в Испания. Тяхната цел е да внесат иновация в консервативния пазар на аксесоари за вино.

Първият им продукт - електрическият тирбушон, привлякъл вниманието на хиляди очакващи потребители, търсещи иновации и малко свеж въздух на пазара.

През 2010 г., компанията печели награда за дизайн и иновация от престижната асоциация Madrid Fusion.

Днес, компанията предлага около 300 продукта, свързани в консумацията на вино, бира, коктейл, сайдер и др, както и кухненски аксесоари и принадлежности. Някои от продуктите носят патенти - национални и международни.

http://www.vinbouquet.es/

продукти
TOMORROW`S KITCHEN

TOMORROW`S KITCHEN

Въпреки факта, че марката Tomorrow's Kitchen е създадена през 2016 г., асортименът ѝ съдържа продукти, печелили награди, които са по-стари от самия бранд. Един от тези продукти е емблематичната резачка за ананаси, изобретена през 1992 г. Въпреки че идеята е на 26 години, тя продължава да се развива. Невероятна история за една идея, превърната в световен бестселър, използван в милиони домакинства. 
Tomorrow's Kitchen се фокусира върху създаването на иновативни кухненски аксесоари и аксесоари за маса, които освен за приготвяне на храната, допринасят също и потребителите ѝ да се наслаждават на трапезата. Думата "Утре" има двойно значение. Тя изразява иновативния характер на продуктите, както и социалните ценности на компанията, в които се отдава висока стойност на тяхната бъдеща отговорност към обществото. Производството се осъществява предимно в Холандия или в рамките на европейските граници, което осигурява на клиентите на Tomorrow's Kitchen висококачествени функционални продукти.

http://tomorrows.kitchen/

продукти
UMBRA

UMBRA

Основана през 1979 г. в Торонто, Канада, UMBRA е дизайнерска компания, призната за създаването и предлагането на интелигентни и висококачествени аксесоари за дома на клиенти от цял свят.
Оригиналността е дълбоко вкоренена в основата на компанията. UMBRA започва, когато графичният дизайнер и съосновател Пол Роуън се нуждаел от щори за прозорците в апартамента си. Тъй като не можел да намери такъв, който да пасва на вкуса му и ценовата граница, той създал свой дизайн. След това Пол се събрал с приятел от детството - Лес Манделбаум, и започвайки заедно да пресъздават ежедневните неща със съвременен дизайн, се родил брандът UMBRA.
Заедно с международния си екип от дизайнери, компанията създава и цени продуктите си, които са оригинални, модерни, непринудени, функционални и достъпни. Днес UMBRA се продава в над 120 страни.

http://www.umbra.com/about

продукти
INNOLIVING s.p.a

INNOLIVING s.p.a

Innoliving е иновативен бранд, способен да обединява лесни концепции с оригинални решения. Благодарение на дългогодишния си опит в областта на здравето, релакса, красотата и технологиите, той се развива бързо и винаги дава най- висока надеждност и качество.

Продуктите са малки и технологични, с очарователни форми, които могат да задоволят нуждите на клиентите за здраве, красота и релакс.

Innoliving предлага елетрически уреди за ежедневна употреба, подходящи за грижа за здравето на цялото семейство (HEALTH), разкрасяване (BEAUTY), грижа за себе си (RELAX) и децата (BABY), както и малки домакински уреди (HOME) и линия от продукти против насекоми (ZBYE).

https://www.innoliving.it/

продукти
ANKA SERAMIK

ANKA SERAMIK

Компанията започва производство през 2007 г. Тя се разраства през годините, произвеждайки плочки за баня и гранитогрес в различни размери - от 25х40 до 60х120 см.

Производственият капацитет е достигнал 14 млн. м2 годишно, достигайги 34 страни в света.

http://www.ankaseramik.com.tr/en

продукти
EKO-EUROPE

EKO-EUROPE

Основана през 1997 г., EKO е вертикално интегрирана компания, произвеждаща продукти с изключителен дизайн и разработка. 

EKO предлага иновативни продукти, създадени с усет към красотата и интелигентността. Комбинирайки страхотна естетика, функционалност, прецизна изработка и най-новите технологии, продуктите целят да вдъхновят и създадат по-добра среда за живот. 

Екологично чист начин на живот - това е нещото, към което брандът се придържа!

EKO - Europe доставя висококачествени продукти, под собствения си бранд ЕКО, които добавят удоволствие към ежедневния живот. Продукти, които излъчват качество и са достъпни за всеки.

http://www.eko-europe.com/

продукти
COLE & MASON

COLE & MASON

Cole & Mason e създана през 1919 г. от Джулиан Коуън, като компания за подаръци. След това компанията се разширява с производството на цели серии аксесоари и комплекти за сол, пипер и подправки - продукти, подходящи за всичко - от готвене до сервиране и хранене, включващи ръчни и електрически мелнички, солнички и пипернички, диспенсъри за олио и оцет и др. - всички изработени от най- висококачествените материали и предлагани с широк избор от покрития.

През 1946 г. компанията създава първата си дървена мелничка. 

През 1975 г. Джулиан Коуън проектира първата в света акрилна мелничка за пипер. 

През 1980 г. компанията става №1 в производството на мелнички за сол и пипер във Верикобритания.

https://www.coleandmason.com/

продукти
SERAMIKSAN

SERAMIKSAN

Компанията е основана през 1990 г. и започва производство на керамични плочки през 1994 г. с капацитет от 1,5 млн. м2.

Създадено с визията да бъде световна марка, предприятието е разположено в Индустриална зона Тургутлу на 500 000 м2 открита и 1500 000 м2 закрита площ. Seramiksan предлага широка гама продукти за всякакви жилищни и обществени пространства.

Seramiksan със своя висок производствен капацитет произвежда подови плочки, стенни плочки, глазиран гранитогрес, технически гранитогрес, фасадни облицовки, санитарен порцелан и строителни химически продукти.

Seramiksan започва производство през 1994 г. с подови плочки и през 2005 г. създава Dekosanto, за да обслужва местните и чуждестранните производители на керамика в областта на дизайна, продуктовото развитие и декорацията. 

Seramiksan инвестира в завод за санитарен порцелан, който е водещ в света по отношение на техническо равнище, технологична оптимизация и енергоспестяване и през 2013 г. добави изделия от санитарен порцелан в продуктовата си гама. Заводът, който е с най-модерното оборудване за производство на санитарен порцелан в света, може да произвежда продукти, недокосвани от човешка ръка. След като инвестицията бъде напълно завършени Seramiksan ще достигне годишен производствен капацитет от 2 милиона изделия.

През 2016 г. Seramiksan въвежда в експлоатация най-модерния в Турция и един от малкото на това ниво в света завод за гранитогрес, с капацит 5,5 милиона м2. С тази инвестиция, разположена на площ от 90 000 м2, за пръв път в Турция започна производството неглазиран гранитогрес в големи размери 60х60 и 120х120 см. Този вид гранитогрес е специално разработен за ползване в летища, гари, метростанции и търговски центрове с много голям пешеходен трафик.

https://seramiksan.com.tr/en/

продукти
ASOBU

ASOBU

ADNART INC. е канадска семейна компания, даваща тласък на иновациите в света на напитките. Мисията на компанията от създаването и през 1998 г. е да предлага на потребителите надеждни, уникални и достъпни изделия за напитки. До 2012 г. компанията се фокусира върху промоционалния бизнес и предлага артикулите си на големците в индустрията. По този начин се утвърждава като един от най-уникалните и професионални компании за аксесоари за напитки в Северна Америка.
ASOBU стартира през 2012 г. и се характеризира с високо качество, новаторски дизайн, използвайки най-изисканите, екологично-чисти, BPA-free и безопасни за употреба суровини.

https://asobubottle.com/

продукти
EMILE HENRY

EMILE HENRY

Благодарение на използваната уникална бургундска глина, силна и здрава глазура, креативният подход и огромното разнообразие от размери и форми, продуктите на EMILE HENRY са широко търсени и предпочитани в цял свят, не само сред любители, но и сред професионални готвачи.

Всички продукти са изработени от висококачествена керамика, която равномерно разпределя топлината и ястията приготвени в тях са изключително здравословни и вкусни.

Съдовете на EMILE HENRY са силно устойчиви на надрасквания, пукнатини и температурни разлики. Те имат ярък дизайн и безупречни форми, което ги прави и прекрасна декорация и за най-изящната маса.

Всички продукти на EMILE HENRY са произведени във Франция.

 

Видео за компанията може да видите тук.

http://www.emilehenry.com/en/

продукти
VENTS

VENTS

Производител на вентилатори за баня с добро качество и отлични цени.

https://ventilation-system.com/

продукти
BONOMINI

BONOMINI

Италиански производител на линейни сифони, сифони за мивка, сифони за вана, подови сифони.

продукти
CLIMASTAR

CLIMASTAR

Най-точният температурен контрол за намаляване на консумацията
Радиаторите CLIMASTAR предлагат един от най-точния контрол на температурата, прецизност и точност. Температурният диапазон е с точност от ±0,05°C. Акумулиращите радиатори CLIMASTAR поддържат много по-постоянна температура в помещението за по-дълго време. Периодите на консумация на електрическа енергия са значително намалени за сметка на топлоотдаването от акумулиращата плоча в предната им част.

Heating Cruise Control System (HCC)
CLIMASTAR използва иновативната система за контрол на енергията Heating Cruise Control System в своите устройства, за да използва минимална консумация на енергия и да поддържа постоянна температура.

Функция "ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ"
Когато радиаторът работи и се отвори врата или прозорец, той автоматично спира работата си, за да спести енергия. Когато уредът работи и се регистрира понижение на температурата от 3°C за период от 5 минути се активира функцията "ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ" и акумулиращият конвектор спира да работи. Ако температурата се стабилизира в следващите 15 минути, радиаторът ще започне да работи отново.

Патентована технология DUAL-KHERR - комбинация от кварц и алуминиев оксид
DUAL-KHERR е патентована технология на CLIMASTAR за повишаване на енергийната ефективност и намаляване консумацията на електрическа енергия. Патентованият материал (от кварц и алуминий) се използва за изработката на предния панел. Кварцът е изключително добър в акумулирането на топлината, а алуминият е един от най-добрите топлопроводници.
DUAL-KHERR осигурява бързо повишаване на температурата
Акумулиращите радиатори с технологията DUAL-KHERR достигат по-бързо зададената температура в помещението и я поддържат за по-дълго време.
DUAL-KHERR не изсушава въздуха
При стандартен режим на работа, след достигане на зададената температура, температурата на въздуха, отдаван чрез конвекция, спада на 30°C, като по този начин не изсушава въздуха в помещението.
Продължително поддържане на температурата
DUAL-KHERR осигурява много бавно понижаване на температурата в помещението, благодарение на акумулиращата мощност.
Увеличено топлоотдаване чрез лъчение и намаляване на конвекцията
DUAL-KHERR намалява конвекцията за сметка на повишеното топлоотдаване чрез лъчение, осигурявайки оптимален топлинен комфорт.

продукти