Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Размер на плочките

Покритие на плочките

Цвят

Оттичане

Захранване с вода

Дължина

Размер на кабината

Форма на кабината

Дебелина на стъклото

Вид на стъклото

Цвят на профила

Дължина на паравана

Приложение

Размер на душ коритото

Форма на душ коритото

Монтаж на мивката

Особености

Обем

Монтаж

Мощност

Дължина на сифона (см)

НачалоМарки

GROHE

Филтри
GROHE

GROHE

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Повече от 6000 души работят за компанията, 2400 от които в Германия. От 2014 г., GROHE е част от корпорацията LIXIL Group. Основните ценности, отъждествяващи марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.
Само през последните 10 години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 дизайнерски и иновационни награди, както и поставянето на марката в клации като „Germany’s most sustainable large brands“, което потвърждава успеха на марката. GROHE е първата компания, в този сектор, която спечели приза от правителството на Германия - Компанията с най-добрата грижа за околната среда в Германия. Списание Fortune постави GROHE в престижната класация Топ 50 компании, които „Ще променят Света“.
Родена при сливането на пет от най-успешните японски компании за строителни материали и оборудване за дома, LIXIL се оповава на дългото си японско наследство, за да създаде водещи технологии и иновативни висококачествени продукти на световно ниво. Компанията е събрала някои от най-надеждните имена в своята индустрия от цял свят и вече е дом на марки като American Standard и GROHE. Днес компанията има повече от 70 000 служители в над 150 страни по света.

38

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»