Количка

0 артикула

Категории

Избери по

Покритие

Плот

Цвят на плочките

Размер на лирата (мм)

Цвят

  • Хром
  • Сатен
  • Черен
  • Бял
НачалоМарки

SKK

Филтри
SKK

SKK

SKK е един от водещите производители в цял ​​свят на съдове за готвене от ръчно лят алуминий. Традициите на старите занаятчии все още се използват, редица процеси все още се извършват на ръка, но са съчетани с модерни и високо технологични познания.

През цялата ни история, SKK преследва само една цел: да предлага съдове за готвене от най - високо качество.   

Компанията прави най-доброто от съвременните технологии, за да разработи продукти, които са съизмерими със съвременния начин на живот. 

Впечатляваща продуктова гама, която обхваща всяка съвременна кухня.

В глобалния пазар SKK е известна като premium марка и хората са убедени във висококачествените продукти, изработени на ръка в Германия. 

Продуктите на SKK са гарант на възможно най-високите стандарти за качество, като предлага увереност и удовлетворение, както на потребителите, така и на партньорите, които продават SKK съдове за готвене.

Около 80 на сто от производството на SKK се продава в пазари извън географските граници на Германия. Към днешна дата съдовете на SKK се предлагат успешно в 21 страни по света, сред които Австралия, Белгия, Унгария, Литва, Малта и др. 

В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави (без разтворими и тежки метали) сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната.

46

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»